ISCJELIVANJE DJETETA U MATERICI

iscjeljenje

Iscjeljivanje djeteta u maternici,čišćenje fetalnih sjećanja,izcjeljivanje slomljene duše i slomljenog srca!

🙏 Iscjeljivanje djeteta u maternici, čišćenje fetalnih sjećanja, iscjeljivanje slomljene duše.

Od trenutka začeća, svjesni ste svega oko sebe. Osjećaji, emocije i vjerovanja majke često se prenose na dijete u utrobi. Traumatične misli, osjećaji da nije željeno, da nije dobro došlo i druge stresove dijete može osjetiti i to može djelovati na noradrenalinskoj i serotoninskoj razini.
Alkohol korištenje droge također djeluje na mentalno zdravlje fetusa te na njegov fizički razvoj. Priroda dopušta samo jednoj trećini blizanaca koji su začeti da se rode, pa kod onog blizanca koji je ostao zna uzrokovati apsolutnu osamu. Pokušaj pobačaja također djeluje na pojedinca.
Ovakav pristup iscjeljivanja djeluje na mnoge bolesti, kao što je fetalni alkoholni sidrom, bipolarni poremećaj, poremećaj pomanjkanja pažnje, autizam i kompulzivni poremećaj te ih jednostavno može eliminirati.

🙏 SLOMLJENA DUŠA
Postoji vrijeme u ovom životu koje može postati tako intenzivno u toj iluziji stvarnosti, da neke ljude zahvaća grubost ovog postojanja zbog svih strahota koje su im se dogodile.
Budući da su naše duše božanske iskre Stvoritelja svega što jest grubost ovog svijeta za neke duše može biti prejaka. To je tuga nad tugama. Kada je duša slomljena postoje mentalne, fizičke i duhovna oboljenja.
Vratite energiju, radost zdravlje u Vaš život

🌞