SVEDOČENJA O MOM RADU!

Blagosloven bila moja sestra u Hristu Sofija. Posto skoro od njenog pocetka radim sa njom , sa sigurnoscu mogu potvrditi da joj je sve ovo sto ona radi od Boga dato.
U ovim ludim vremenima kada sami doktori nisu vise doktori, Bog nam salje ovakve ljude i Bozije energije da se sa njima lecimo. To je nasa buducnost lecenja, jer dolazimo u novo doba koje vec mnogi i vide, kao „Zlatno doba“ , sve se menja i nista nece biti kao ranije.
Moje svedocenje o postjanju energija kao i velikim Sofijinim sposobnostima pocinju sa mojom bolescu i izlecenjem.Bila sam veoma zdrava iako sam na putu ka 70 -tim . Iznenada sam pocela primecivati promene koje nisam mogla sebi objasniti.Osecala sam se kao „3 dana pred smrt. Isla sam kod lekara , i sve rezultate krvi cekati 2-3 nedelje kod ortopeda na snimanje po 3 meseca…niko nista ne pomaze a ja „kuku lele“.A ono kako Bog hoce, cujem se sa Sofijom i ispricam joj moju problematiku.Ona mi predlozi da mi odradi terapijuTheta healing za ko ju sam cula ali iz verskih razloga nisam ni pomislila da cu to ja nekada koristiti.Posto mi je Sofija to lepo objasnila prihvatila sam jer mi je bilo logicno da su to energije koje su u prirodi ili dolaze iz kosmosa a sa istim tim energijama je radio i nas Tesla kao i mnogi drugi naucnici .
Posle prve terapije koju mi je uradila osetila sam poboljsanje , nesto neverovatno, ja sam postala ista kao pre. Ali sutradan ujutro pogorsanje. Naravno sa Sofijom sam u kontaktu i ona mi odmah uradi jos jednu Teta Hilinga i ja se preporodila. Posle toga isla sam kod lekara da vadim nalaze morala sam i to da odradim i konstatuje mi se „Trombocitoza“. Sofija mi predlaze jos neke stvari koje bi bile dobre i koje sam naravno prihvatila .Kao: Theta Healing Fragmenti duse, Ciscenej energetsko kao i Srebrni SRP i jos dosta toga sto sam smatrala da zaista moram da uradim. Jer ni od jednog lekara necete tako nesto cuti ni videti ni osetit…jer neznaju.Naravno da neke stvari moramo i kod njih da odradimo .Kroz sve ovo sto mi je Sofija radila postala sam jaca, stabilnija , srecnija,ispunjenija verom u Gospoda. Jer on kaze (vama je sve moguce)..itd..itd.
Od svih ovih terpija osetila sam razna delovanja u mom telu ,i dosta toga videla.Sama terapija „Srebrni Srp“ ide kao rengenski zrak tacno na delove tela u kojima imas problematiku.
Nesto fantasticno. Bice jos mojih svedocenja.za sada toliko.
.Sad nesto o Sofiji licno: Sofija je jedna dusa koja retko postoji u danasnje vreme.Mirna , tiha, sa velikom blagodacu Bozije ljubavi prema svakom,..svaka njena rec , njena pojava, njen osmeh leci…daje snagu , neobecava nista ali ima silnu veru u Gospoda i njegovu bezuslovnu ljubav.Sigurna je u svoj rad i stalno se doskolovava na tom putu , neumorna je .Nemoze da prestane da uci zato sto u svemu tome vidi da moze da pomaze ljudima .
Do sada su se mnogi prijatno iznenadili pa cak i njeni ucitelji i uciteljice koji od nje uce dobrotu i milosrdje.
Sve ovo sto sam napisala je istina , zelim svima da dozivite izlecenja.,i resavanje .svojih problema dali telesnih , duhovnih, finansijskih ,i svih ostalih. Nek nam Gospod pozivi nasu Sofiju sto duze da moze da pomaze jer nam je sada pomoc potrebna vise nego ikad a pogotovo kada se borimo protiv Corone za koju je Sofija takodje zavrsila i vec pomogla nekim ljudima .
Zorica P.