MASTER TEACHER USUI REIKI SYSTEM-REIKI POMAŽE KOD

Reiki je iscjeljujuća kosmička energija i sistem holističkog liječenja koji se na toj energiji zasniva.Iscjeljitelj prenosi ovu blagotvornu energiju na pacijenta i time prenosi na njegovo bioeletronsko polje.Duboko opuštajući reiki tretmani na daljinu ili uživo već nakon prvog doticaja potiče duboko opuštanje ,brži oporavak i regeneraciju tijela.Sama metoda liječenja iscjeljivanja i dubokog opuštanja.Reiki jača imunitrt,regenerira organizam i -dovodi tijelo u balans.

-Reiki tretmani duboko opuštaju i iscjeljuju,um,tijelo i emocije .

-Reiki energija ljubavi i svijetlosti vraća tijelo u zdravo stanje,uklanja stres i umor,regeneracije i rehabilitacije ,problemi sa spavanjem,opuštanjem.-Problemi sa probavom,problemi sa vitalnim organima tijela.Problemi sa tumorima i cistama,liječi problem sa hormonima i žlijezdama.

-Kod muškaraca problemi sa potencijom,problemi sa koncentracijom,nekontroliranim emocijama.

-Poboljšanje poslovne situacije,problemi sa učenjem i javnim nastupima .Problemi sa depresijom ,anekijoznosti,problemi sa panikom i strahom. –Problemima sa nesigurnošću i uklanjanje negativne energije.

-Čisti energetski zastarijelu energiju doma ,poslovnog prostora u svrhu poboljšanja energije uspjeha i donošenja radosti i božanskog mira u domove i poslovne prostore,za protok energije i harmonizaciju odnosa u porodici ,obnavlja ljubav i svjetlost ljepote života.

-Liječi kod djece hiper aktivnost,Autizmus,parkinsonovu bolest i demenc.Oboljenje kičme i kostiju.