Problemi i tegobe kod kojih Jasna uspešno pomaže

Ovo su problemi i tegobe kod kojih je do sada Dr.Jasna Sofija Diador uspesno pomagala:

Nerazriješene, neprocesirane traume članova obitelji,kao što su razni negativni događaji, nepravde, zlostavljanje, emigracija, nesreće, prerana smrt, ubojstva, ratne traume i slično.

Seksualna zlostavljanja, samoubojstvo nekog od predaka, sve se to prenosi generacijski i utječe na kompletan obiteljski sistem i na nas same.

Učestali problemi u porodičnom životu, obrasci i problemi u partnerskim odnosima.

Pronalaženje srodne duše i otvaranje četvrte čakre srčane.

Pobošanje finsijskih aspekata u porodici i ostvarivanje ciljeva. Kako privuči srodnu dušu i buduće partnere, kako dijeliti ljubav, zajednički život i navike? Kako prevazići prepreke i probleme u ljbavi i kako zavoljeti sami sebe.

Reiki nije energija koja dolazi sa izvora, i samim tim Reiki je čista energija koja prolazi kroz nas koja ide tamo gdje je potrebno,.Osnažite zdravlje,posao i ljubav ovom Božanskom energijom.

-Vračanje tijela u zdravo stanje ,-uklanjanje stresa  i umora,-regeneracija ćelija ,-tijela i kompletnog organizma,-problemi sa spavanjem, napetost, problemi sa probavom – depresija, anksioznost – problemi sa vitalnim organima -problemi sa cistama, tumorima.- Problemi sa hormonima i žlijezdama, problemi sa potencijom, problemi sa koncetracijom,nekontroliranim emocijama, poboljšanje poslovne situacije. Problemi sa učenjem i javnim nastupima. Problemi sa panikom i strahom, problemi sa nesigurnošću, uklanjanje negativne energije. Liječenje limfne žlijezde, demencija, parkinsonova bolest.

Onlajn terapije na daljinu sa zakazivanjem konsultacija i tretmana. KONTAKT