Iscjeljivanje Predaka

Samim rodjenjem mi donosimo sa sobom odredjene genetske kodove naših predaka. U to su uključeni i osjećaji straha, nemaštine, preživljavanja za goli život, tuge, radosti, traume.. Sve je to nekako prepleteno i začinjeno kroz naš DNK.
Slanjem Svjetlosti, bezuslovne Ljubavi i Energije Iscjeljenja, mi iscjeljujući njih, iscjeljujemo i sebe.
Mnoge stvari koje želimo da uradimo i da postignemo, ali se ustručavamo i nešto nas iznutra blokira, ima veze sa osjećajem straha i neuspjeha naših predaka.
Ovo iscjeljivanje je jako važno i njime ćemo se uspjeti osloboditi svega onog što nam više ne služi uz dužno poštovanje i zahvalnost na njihove lekcije i njihove živote.
Mi sada i možemo i moramo drugačije.
Takodje ćemo proći kroz proces oprosta, ljubavi i izgovoriti rječi koje nismo uspjeli za života reći dok su nam voljeni bili živi.
Dugo skupljane riječi i neiskazane emocije znaju da naprave problem u našem fizičkom tijelu i našem nervnom sistemu. Ta energija se zalijepi za neki organ i jednostavno tu stvara blokadu u funkcionisanju fizičkog tijela koji kasnije preraste u ozbiljnu bolest. (Stvaraju se tumori, upali se limfne žlijezde, problem sa varenjem, problem sa srcem, štitna žlijezda, ili bol u gornjem i donjem dijelu ledja).
Svakako su nam emocije i riječi date da teku kroz nas, nikako ih nije dobro zadržavati, bile one lijepe ili manje lijepe.
Trebamo dopustit protok energiji da teče kroz nas. Kada je protok energije i emocija u balansu, tada će nam zasigurno i fizičko tijelo biti u dobrom stanju!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *